- Tarifler
- Atıştırmalıklar
- Somon Mus
Tarif
Somon Mus
<p>Somonun lezzeti masanıza renk katacak</p>
15 Dakika
4-6 Kişilik
Atıştırmalıklar
Çırpma
Paylaş
- 327
- 0
- Kaydet
Somon Mus Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
80 g. taze somon fileto
6 g. dereotu
2-3 adet kapari
3 g. tuz
2 g. karabiber
Somon Mus Nasıl Yapılır?
- 1Taze somon filetosunu küçük parçalara ayırın.
- 2Ekşi krema, kıyılmış dereotu ve kaparilerle birlikte püre haline gelene dek blenderden geçirin.
- 3Hazırladığınız karışımı isteğe göre krema torbası yardımı ile bardaklara paylaştırın. İsteğe göre kızarmış yufkalarla birlikte servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Atıştırmalıklar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.





