Tarif

Peynir Suflesi

<p>Muhteşem bir Pazar kahvaltısı için leziz bir tarif Peynir Suflesi.</p>
30 Dakika
4-6 Kişilik
Atıştırmalıklar
Fırın
Peynir Suflesi
Paylaş
  • 323
  • 0
  • Kaydet

Peynir Suflesi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Taze Kaşar
Pınar
4 adet yumurta
400 ml Pınar Süt
Pınar
8 dilim tost ekmeği
30 g Pınar Tereyağ
Pınar

Peynir Suflesi Nasıl Yapılır?

  • Yumurtaları bir çırpma kabının içine kırın.
  • Üzerine Pınar Süt, rendelenmiş Pınar Taze Kaşar, doğranmış maydanoz, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.
  • Dikdörtgen bir fırın kabını 15 gr Pınar Tereyağ ile yağlayın.
  • Kalan Pınar Tereyağı'nı ekmeklere sürün.
  • Fırın kabının altına 4 dilim ekmeği koyup karışımın yarısını üzerine eşit olarak dökün.
  • Kalan ekmekleri üzerine yerleştirin.
  • Kalan karışımın tamamını da kaba döktükten sonra, 190 derece fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 20 dakika pişirip servis yapın.

Peynir Suflesi Püf Noktası

Karışım için;

Maydanoz, Kaya Tuzu, Karabiber

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Atıştırmalıklar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Somon Mus
15 Dakika
4-6 Kişilik
326 Görüntüleme
Protein Pancake
10 Dakika
2-4 Kişilik
300 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Krem Peynirli Kızarmış Patates
275 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.