- Tarifler
- Atıştırmalıklar
- Peynir Suflesi
Tarif
Peynir Suflesi
<p>Muhteşem bir Pazar kahvaltısı için leziz bir tarif Peynir Suflesi.</p>
30 Dakika
4-6 Kişilik
Atıştırmalıklar
Fırın

Paylaş
- 323
- 0
- Kaydet
Peynir Suflesi Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Peynir Suflesi Nasıl Yapılır?
- 1Yumurtaları bir çırpma kabının içine kırın.
- 2Üzerine Pınar Süt, rendelenmiş Pınar Taze Kaşar, doğranmış maydanoz, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.
- 3Dikdörtgen bir fırın kabını 15 gr Pınar Tereyağ ile yağlayın.
- 4Kalan Pınar Tereyağı'nı ekmeklere sürün.
- 5Fırın kabının altına 4 dilim ekmeği koyup karışımın yarısını üzerine eşit olarak dökün.
- 6Kalan ekmekleri üzerine yerleştirin.
- 7Kalan karışımın tamamını da kaba döktükten sonra, 190 derece fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık 20 dakika pişirip servis yapın.
Peynir Suflesi Püf Noktası
Karışım için;
Maydanoz, Kaya Tuzu, Karabiber
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Atıştırmalıklar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.



