Tarif

Panna Cotta

<p>Yazın vazgeçilmez ve ferah tatlılarından Panna Cotta tarifi.</p>
10 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlılar
Dondurma
Panna Cotta
Paylaş
  • 402
  • 1
  • Kaydet

Panna Cotta Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
250 g Pınar Süt
Pınar
150 g şeker
4 adet jelatin
300 g kırmızı meyve
200 g pudra şekeri

Panna Cotta Nasıl Yapılır?

  • Pınar Ekşi Krema, pınar süt ve toz şekeri bir tenceere koyun ve altını yakın.
  • Jelatinleri yarım bardak ılık su ile açın ve tencereye ekleyin.
  • Kaynatmadan ocaktan alın ve süzerek başka bir kaba alın.
  • Pudra şekeri ve kırmızı meyveleri güzelce karıştırın.
  • Panna cotta’ları servis tabaklarına alın ve 3 saat soğumaya bırakın.
  • Sosunu isterseniz üzerine isterseniz altına koyarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Kabak Reçeli
80 Dakika
2-4 Kişilik
335 Görüntüleme
Labneli İrmik Muhallebisi
40 Dakika
4-6 Kişilik
344 Görüntüleme
Labneli Petibör Tatlısı
30 Dakika
4-6 Kişilik
324 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.