Paylaş
- 340
- 1
- Kaydet
Labneli Verin Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Labneli Verin Nasıl Yapılır?
- 1Yulaflı bisküvileri ezin.
- 2Pınar Labne’yi ve Pınar Krema’yı bir karıştırma kabına alın ve mikser yardımı ile çırpmaya başlayın.
- 3Pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edin.
- 4Verinleri sunacağımız bardakların altına ezdiğimiz bisküviden yerleştirin.
- 5Üzerine hazırladığımız kremadan ilave edin.
- 6Kremanın üzerine reçel ekleyin ve bunu bardak dolana kadar bir kez daha tekrarlayın.
- 7Hazırladığımız verinleri dolapta biraz soğutup servis yapın.
- 8Bu tarifi pudra şekeri ile karıştırdığınız taze meyve püresi ile de deneyebilirsiniz.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pastalar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




