Paylaş
- 313
- 12
- Kaydet
Kestaneli Kurabiye Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg un
400 g. şeker
4 adet yumurta
1 gr MAYA
15 g. kabartma tozu
500 g. kestane
100 g. damla dlop
200 g. çikolata
50 g. hindistan cevizi
Kestaneli Kurabiye Nasıl Yapılır?
- 1Un, şeker, yağ.maya, kabartma tozunu güzelce yoğurun.
- 2Kestaneleri ezip içerisine damla dropları karıştırın.
- 3Hamuru yuvarlak şekilde açıp, içine kestaneli iç harcı ekleyip, yuvarlayın.
- 4160 derece de 17 dakika pişirin.
- 5Soğuduktan sonra benmari usulu erittiğiniz çikolataya batırın.
- 6En son aşama üzerine hindistan cevizi serpin.
Kestaneli Kurabiye Püf Noktası
Kurabiyeler soğuduktan sonra benmari üsülü erittiğiniz çikolataya bandırmadan soğuduğuna emin olun.
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




