Tarif

Kayseri Mantı

<p>Geleneksel Kayseri Mantısı tarifi.</p>
10 Dakika
8-10 Kişilik
Hamur İşi
Tencere
Kayseri Mantı
Paylaş
  • 284
  • 0
  • Kaydet

Kayseri Mantı Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1/2 kase Pınar Ekşi Krema
Pınar
1 paket Pınar Kayseri Mantı
Pınar
1/2 kase Pınar Organik Yoğurt
Pınar
10 g (1 yemek kaşığı) Pınar Tereyağı
Pınar
1-2 g pul biber
1-2 g kuru nane
1-2 g sumak

Kayseri Mantı Nasıl Yapılır?

  • Pınar Kayseri Mantı’yı tuzlu suda haşlayıp süzün.
  • Bu esnada Pınar Ekşi Krema ve Pınar Organik Yoğurdu birlikte çırpın.
  • Süzdüğünüz mantıyı büyük bir servis tabağına alın ve üzerine Pınar Ekşi Kremalı sosu ilave edin.
  • Daha sonra Pınar tereyağını eritin ve yanmaya yakın ocaktan alıp içine nane, pul biber ve sumak ekleyin.
  • Daha sonra Pınar Kayseri Mantısı’nın üzerine dökerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi

Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Dev Siyah Kurabiye
20 Dakika
10-12 Kişilik
340 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Anne Poğaçası
55 Dakika
2-4 Kişilik
447 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Kavurmalı Kolay Pizza
5 Dakika
1 Kişilik
350 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.