Paylaş
- 284
- 0
- Kaydet
Kayseri Mantı Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1-2 g pul biber
1-2 g kuru nane
1-2 g sumak
Kayseri Mantı Nasıl Yapılır?
- 1Pınar Kayseri Mantı’yı tuzlu suda haşlayıp süzün.
- 2Bu esnada Pınar Ekşi Krema ve Pınar Organik Yoğurdu birlikte çırpın.
- 3Süzdüğünüz mantıyı büyük bir servis tabağına alın ve üzerine Pınar Ekşi Kremalı sosu ilave edin.
- 4Daha sonra Pınar tereyağını eritin ve yanmaya yakın ocaktan alıp içine nane, pul biber ve sumak ekleyin.
- 5Daha sonra Pınar Kayseri Mantısı’nın üzerine dökerek servis edin.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




