Tarif

Kabak Tatlısı

<p>Nefis kabak tatlısı tarifi.</p>
30 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlılar
Tencere
Kabak Tatlısı
Paylaş
  • 348
  • 1
  • Kaydet

Kabak Tatlısı Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg bal kabağı
750 g şeker

Kabak Tatlısı Nasıl Yapılır?

  • Kabakların kabukları soyulur.
  • İsteğe bağlı olarak soyulan kısımlar yeşil bırakılabilir.
  • Kabakları şekere yatırmak gerekir.
  • Eğer ki vaktiniz varsa akşamdan yatırmak iyi olur. Şekere yatırılan kabak kendi suyunu tamamen salacaktır.
  • Suyunu salan kabakları kendi suyunda kıvama gelene kadar pişirin.
  • Daha sonra isteğe bağlı olarak tepsilere alarak fırınlayınız.
  • İsteğe bağlı tahin, kaymak, fındık parçaları ile süsleyerek afiyetle yiyiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Şinasi Özmen
Şinasi Özmen
Trakya Üniversitesi Öğretim Görevlisi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Osman Vnlg
Osman Vnlg
Patiseri Chef
Gelin Tatlısı
20 Dakika
10-12 Kişilik
351 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Kar Topu
20 Dakika
10-12 Kişilik
302 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Keşkül
35 Dakika
4-6 Kişilik
316 Görüntüleme

Yorumlar (1)

OğuzK.
· 04.05.2018

Sayın şefim bu tarif eksik söyleyim