Paylaş
- 264
- 7
- Kaydet
Havuç Tarator Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Havuç Tarator Nasıl Yapılır?
- 1Havuçları yıkayın ve kabuklarını soyun.
- 2Rendenin iri tarafıyla rendeleyin.
- 3Tavaya zeytinyağını alın, havuçları ekleyerek orta ateşte havuçlar yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 5-6 dakika soteleyin)Sarımsağı rendeleyin, biraz tuz ekleyerek yoğurt ve krema ile karıştırın.
- 4Pişen havuçları ocaktan alın ve 10 dakika kadar soğumasını bekleyin.
- 5Hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu pişirdiğiniz havuçlara ekleyerek karıştırın.
- 6Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Diger
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.





