Tarif

Havuç Tarator

<p>Mezelerin vazgeçilmezi</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Diger
Pişirilmez
Paylaş
  • 264
  • 7
  • Kaydet

Havuç Tarator Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet orta boy havuç
50 g. yoğurt
75 ml Pınar Ekşi Krema
Pınar
1 diş sarımsak
48 g. sıvıyağ
1-2 g. Tuz

Havuç Tarator Nasıl Yapılır?

  • Havuçları yıkayın ve kabuklarını soyun.
  • Rendenin iri tarafıyla rendeleyin.
  • Tavaya zeytinyağını alın, havuçları ekleyerek orta ateşte havuçlar yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 5-6 dakika soteleyin)Sarımsağı rendeleyin, biraz tuz ekleyerek yoğurt ve krema ile karıştırın.
  • Pişen havuçları ocaktan alın ve 10 dakika kadar soğumasını bekleyin.
  • Hazırladığınız sarımsaklı yoğurdu pişirdiğiniz havuçlara ekleyerek karıştırın.
  • Buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diger

Hasan Ulusoy
Hasan Ulusoy
Executive sous chef
Gulik OtuKavurması
30 Dakika
2-4 Kişilik
304 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Kido'lu Mısır Gevreği
5 Dakika
2-4 Kişilik
231 Görüntüleme
Böğürtlenli Chia Puding
35 Dakika
2-4 Kişilik
306 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.