Tarif

Güllaç

<p>Nefis güllaç tarifi ve sizler sayesinde, sevdikleriniz parmaklarını ısıracak. :)</p>
20 Dakika
8-10 Kişilik
Tatlılar
Pişirilmez
Güllaç
Paylaş
  • 340
  • 13
  • Kaydet

Güllaç Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g güllaç
50 ml gül suyu
2 adet nar
500 g Pınar Süt
Pınar
150 g file fıstık
200 g toz şeker

Güllaç Nasıl Yapılır?

  • Süt ve şekeri kaynatın ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra içerisine gül suyu ekleyin
  • Güllaç yapraklarının yarısını sütle ıslatıp tepsiye yayın.
  • Yaprakların üzerine file fıstık yayın.
  • Kalan yaprakları da sırasıyla sütle ıslatarak tepsiye yayın.
  • Kalan sütü da üzerine dökün.
  • Narları ayıklayın ve güllacınızı buzdolabında 1-2 saat dinlendirin.
  • Narları güllacın üzerine serperek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Künefe
35 Dakika
4-6 Kişilik
354 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Parfaits
20 Dakika
4-6 Kişilik
328 Görüntüleme
Elif Çıtak
Elif Çıtak
PINAR-EĞİTMEN CHEF
Pirinçli İncir Dolması
25 Dakika
2-4 Kişilik
360 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.