Paylaş
- 340
- 13
- Kaydet
Güllaç Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Güllaç Nasıl Yapılır?
- 1Süt ve şekeri kaynatın ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra içerisine gül suyu ekleyin
- 2Güllaç yapraklarının yarısını sütle ıslatıp tepsiye yayın.
- 3Yaprakların üzerine file fıstık yayın.
- 4Kalan yaprakları da sırasıyla sütle ıslatarak tepsiye yayın.
- 5Kalan sütü da üzerine dökün.
- 6Narları ayıklayın ve güllacınızı buzdolabında 1-2 saat dinlendirin.
- 7Narları güllacın üzerine serperek servis edin.
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlılar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




