Tarif

Ekşi Kremalı Karışık Kumpir

<p>Ekşi krema ile lezzetlendirilmiş enfes bir kumpir tarifi...</p>
25 Dakika
2-4 Kişilik
Atıştırmalıklar
Fırın
Ekşi Kremalı Karışık Kumpir
Paylaş
  • 344
  • 0
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Karışık Kumpir Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
80-96 g (8 yemek kaşığı) Pınar Ekşi Krema
Pınar
4 adet Pınar Sosis
Pınar
80-96 g (8 yemek kaşığı) rendelenmiş Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
4 adet kumpirlik patates
40-48 g (4 yemek kaşığı) haşlanmış mısır
8 adet dilimlenmiş kornişon turşu
1-2 g kaya tuzu

Ekşi Kremalı Karışık Kumpir Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri güzelce yıkayıp bir fırın tepsine koyun.
  • 200 °C önceden ısıtılmış fırında 45 dakika pişmeye bırakın.
  • Bu esnada sosileri bir kaç dakika haşlayın ve bir kenara alın.
  • Pişen sosileri halka halka doğrayın.
  • Patatesler pişince fırından alın ve bir bıçak yardımı ile tam ortadan karnını yarın.
  • Daha sonra bir kaşık yardımı ile kabuklarına zarar vermeden içindeki patatesleri kazıyın.
  • Patateslerin içleri hazır olunca ilk önce Pınar Ekşi Krema ve üstüne rendelenmiş Pınar Kaşar Peyniri’ni ve tuzunu ekleyip güzelce harmanlayın.
  • Daha sonra sosis, mısır ve turşularını ekleyip Pınar Mayonez ve Pınar Ketçap ile servis edin.

Ekşi Kremalı Karışık Kumpir Püf Noktası

Pınar Ketçap ve Pınar Mayonez ile lezzetlendirebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Atıştırmalıklar

Yoğurtlu Granola Parfait (Parfe)
278 Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
Celebrity Chef - Yazar
Kinoa Tabbuleh
10 Dakika
2-4 Kişilik
322 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Domates Sos
10 Dakika
2-4 Kişilik
340 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.