Tarif

Dip Soslu Paçanga Böreği

<p>Pratik ve lezzetli Dip Soslu Paçanga Böreği</p>
10 Dakika
4-6 Kişilik
Diger
Fırın
Dip Soslu Paçanga Böreği
Paylaş
  • 312
  • 0
  • Kaydet

Dip Soslu Paçanga Böreği Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 paket Pınar Paçanga Böreği
Pınar
1 kase Pınar Ekşi Krema
Pınar
20 g (2 yemek kaşığı) Pınar Acı Sos
Pınar
1-2 adet yaprak kıyılmış frenk soğanı
1-2 adet dal taze kekik

Dip Soslu Paçanga Böreği Nasıl Yapılır?

  • Pınar Paçanga böreklerini 20°C fırında 15 dakika pişirin.
  • Bu esnada Pınar Ekşi Krema, Pınar Acı Sos ve taze baharatları harmanlayın.
  • Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diger

Elif Kul
Elif Kul
Yiyecek İçecek Hizmetleri/Mutfak Öğrencisi
Sushi Maki
50 Dakika
2-4 Kişilik
321 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Red Berries Frappe
5 Dakika
2-4 Kişilik
268 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Latte Art
10 Dakika
2-4 Kişilik
251 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.