Paylaş
- 312
- 0
- Kaydet
Dip Soslu Paçanga Böreği Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1-2 adet yaprak kıyılmış frenk soğanı
1-2 adet dal taze kekik
Dip Soslu Paçanga Böreği Nasıl Yapılır?
- 1Pınar Paçanga böreklerini 20°C fırında 15 dakika pişirin.
- 2Bu esnada Pınar Ekşi Krema, Pınar Acı Sos ve taze baharatları harmanlayın.
- 3Börekler hazır olduktan sonra dip sos olarak hazırladığınız sosla beraber servis edin.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Diger
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




