Tarif

Çilekli Magnolia

Magnolia tatlısı, adını New York'ta bulunan Magnolia Bakery'den alan bir tatlı. Daha doğrusu bu pastanenin imzası. Ancak bu tatlının lezzetine doymak için New York'a gitmenize hiç değil; gerek yok. Evde de enfes bir magnolia yapabilirsiniz.
45 Dakika
4-6 Kişilik
Sütlü
Tencere, Dondurma
approved
Bu tarif Kısık Ateş Akademi tarafından onaylanmıştır.
Çilekli Magnolia
approved
Paylaş
  • 1B
  • 2
  • Kaydet

Çilekli Magnolia Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
900 ml Süt
Pınar
45 g Şeker
20 g Un
20 g Nişasta
Sinangil
1 adet Yumurta
1 adet Krema
Pınar
250 g Bebe bisküvisi
Sinangil
1 adet Vanilya

Çilekli Magnolia Nasıl Yapılır?

  • Muhallebi için süt, şeker, un, nişasta, yumurta, vanilyayı sürekli çırparak pişirelim.
  • Muhallebi piştikten sonra soğumaya bırakalım. Ocaktan indirdikten sonra çırpmaya devam edelim ki topaklanma olmasın.
  • Bebe bisküvilerini rondodan geçirelim
  • Çilekleri doğrayalım.
  • Soğuyan muhallebiye kremayı ekleyip karıştıralım.
  • Sırasıyla cuplara bisküvi+muhallebi koyalım.
  • İşlem bittikten sonra buz dolabında dinlendirip servis edelim.

Çilekli Magnolia Püf Noktası

Muhallebiyi soğuturken çırpmaya devam edelim ki topaklanma

Göz At

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ezgi Balcı
Ezgi Balcı
Pasta şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlılar

Hiç benzer tarif bulunamadı.

Yorumlar (2)

Emre Akinci
· 26.10.2020

test

Emre Akinci
· 26.10.2020

test!