Tarif
Çilekli Magnolia
Magnolia tatlısı, adını New York'ta bulunan Magnolia Bakery'den alan bir tatlı. Daha doğrusu bu pastanenin imzası. Ancak bu tatlının lezzetine doymak için New York'a gitmenize hiç değil; gerek yok. Evde de enfes bir magnolia yapabilirsiniz.
45 Dakika
4-6 Kişilik
Sütlü
Tencere, Dondurma
Bu tarif Kısık Ateş Akademi tarafından onaylanmıştır.
Paylaş
- 1B
- 2
- Kaydet
Çilekli Magnolia Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Çilekli Magnolia Nasıl Yapılır?
- 1Muhallebi için süt, şeker, un, nişasta, yumurta, vanilyayı sürekli çırparak pişirelim.
- 2Muhallebi piştikten sonra soğumaya bırakalım. Ocaktan indirdikten sonra çırpmaya devam edelim ki topaklanma olmasın.
- 3Bebe bisküvilerini rondodan geçirelim
- 4Çilekleri doğrayalım.
- 5Soğuyan muhallebiye kremayı ekleyip karıştıralım.
- 6Sırasıyla cuplara bisküvi+muhallebi koyalım.
- 7İşlem bittikten sonra buz dolabında dinlendirip servis edelim.
Çilekli Magnolia Püf Noktası
Muhallebiyi soğuturken çırpmaya devam edelim ki topaklanma
Göz At
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Ezgi Balcı
Pasta şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlılar
Hiç benzer tarif bulunamadı.

