Tarif

Cevizli Erişte

<p>Anadolu lezzetlerini enfes Cevizli Erişte tarifi ile yaşatmaya devam ediyoruz.</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Makarnalar
Tava
Cevizli Erişte
Paylaş
  • 310
  • 0
  • Kaydet

Cevizli Erişte Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g kuru erişte
15 g Pınar Tereyağ
Pınar
15 g ceviz içi
3 g tuz

Cevizli Erişte Nasıl Yapılır?

  • Bir tencereye tereyağı koyup koyu renge gelene kadar ateşte bekletiyoruz, ardından erişteyi ekleyip bir süre kavuruyoruz.
  • Koyu renk alıncaya kadar devam ediyoruz.
  • Sonrasında üstünü kapatacak kadar sıcak su ekleyip, kapağını kapatıp 10 dakika kadar suyu çekene kadar pişirmeye bırakıyoruz
  • Erişteler pişerken diğer tarafta küçük bir tavanın içerisinde 1 yemek kaşığı tereyağ eritip doğranmış cevizler ile birlikte kavuruyoruz.
  • Ve mutlu son bu iki arkadaşı birbirine karıştırıp servis ediyoruz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Makarnalar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Mantarlı Tagletelli
30 Dakika
4-6 Kişilik
326 Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Fettuccine Alfredo
15 Dakika
2-4 Kişilik
377 Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
Su Tereli Misket Limonlu Makarna
299 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.