Paylaş
- 338
- 0
- Kaydet
Cennet Çamuru Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g çiğ kadayıf
150 g toz antep fıstığı
300 g toz şeker
250 g su
1 dilim limon
Cennet Çamuru Nasıl Yapılır?
- 1Sos tenceresine toz şekeri ve suyu koyup kaynatın.
- 2Kaynattıktan sonra limonu ekleyin ve soğumaya bırakın.
- 3Kadayıfı tel tel doğrayın ve bir tavada Pınar Tereyağı’nı eritip tel kadayıfı kavurmaya başlayın.
- 4Altın rengi alana kadar yaklaşık 20 dakika kavurup toz Antep fıstığı ekleyin.
- 5Soğuk olan şerbetten 3 bardak kadar karışıma ilave edip harmanlayın.
- 610 dakika bekletin.
- 7Ilınınca üzerine Pınar Sütkrem ekleyerek servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlılar
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




