Tarif

Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan

<p>Orijinal Fethiye yemeği tarifidir.</p>
35 Dakika
2-4 Kişilik
Sebze
Tencere
Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan
Paylaş
  • 501
  • 4
  • Kaydet

Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g tereyağ
320 g bulgur
2 adet tavuk budu
1 adet soğan
1 gr patlıcan
2 adet domates
2 g nane
2 g tuz
2 g karabiber
2 g kırmızı toz biber

Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan Nasıl Yapılır?

  • Kuşbaşı doğranmış tavuk tereyağ’da kavrulur ve soğan, domates doğranarak ilave edilir.
  • Biraz kavrulduktan sonra doğranmış patlıcan eklenir.
  • Biraz daha pişirildikten sonra bulgur, nane, tuz, karabiber, kırmızı biber ve su eklenerek pişirmeye devam edilir.
  • Kaynayıp suyunu çektikten sonra servis yapılır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

OnurArslan
OnurArslan
Mutfak Eğitim Koordinatörü
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kuru Bakliyatlar ve Sebzeler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak
30 Dakika
2-4 Kişilik
458 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.