- Tarifler
- Kuru Bakliyatlar ve Sebzeler
- Sebze
- Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan
Tarif
Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan
<p>Orijinal Fethiye yemeği tarifidir.</p>
35 Dakika
2-4 Kişilik
Sebze
Tencere

Paylaş
- 501
- 4
- Kaydet
Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g tereyağ
320 g bulgur
2 adet tavuk budu
1 adet soğan
1 gr patlıcan
2 adet domates
2 g nane
2 g tuz
2 g karabiber
2 g kırmızı toz biber
Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan Nasıl Yapılır?
- 1Kuşbaşı doğranmış tavuk tereyağ’da kavrulur ve soğan, domates doğranarak ilave edilir.
- 2Biraz kavrulduktan sonra doğranmış patlıcan eklenir.
- 3Biraz daha pişirildikten sonra bulgur, nane, tuz, karabiber, kırmızı biber ve su eklenerek pişirmeye devam edilir.
- 4Kaynayıp suyunu çektikten sonra servis yapılır.
OnurArslan
Mutfak Eğitim Koordinatörü
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kuru Bakliyatlar ve Sebzeler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

