Tarif

Buğdaylı Yoğurtlu Kabak

<p>Yaz mevsiminin en hafif ve lezzetli ikramı Buğdaylı Yoğurtlu Kabak tarifi.</p>
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sebze
Kızartma
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak
Paylaş
  • 457
  • 0
  • Kaydet

Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Pınar Yoğurt
Pınar
2 adet kabak
40 g buğday
1 adet soğan
4 g tuz
1 diş sarımsak
1/2 demet dereotu

Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
  • Kabakları iri küpler halinde doğrayın ve bol yağda kızartın
  • Yağlı kağıt üzerinde fazla yağı süzdürün, soğanı piyazlık doğrayın.
  • Pınar yoğurdu ezilmiş sarımsak ile karıştırın.
  • Kabakları soğan ve buğdayla karıştırıp tuzunu ekleyin. Servis tabağına aktarın
  • Pınar yoğurtlu sosu dökün. İnce doğranmış dereotunu serpin ve servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kuru Bakliyatlar ve Sebzeler

OnurArslan
OnurArslan
Mutfak Eğitim Koordinatörü
Bulgurlu Tavuk Etli Patlıcan
35 Dakika
2-4 Kişilik
500 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.