- Tarifler
- Kuru Bakliyatlar ve Sebzeler
- Sebze
- Buğdaylı Yoğurtlu Kabak
Tarif
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak
<p>Yaz mevsiminin en hafif ve lezzetli ikramı Buğdaylı Yoğurtlu Kabak tarifi.</p>
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sebze
Kızartma

Paylaş
- 457
- 0
- Kaydet
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Nasıl Yapılır?
- 1Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
- 2Kabakları iri küpler halinde doğrayın ve bol yağda kızartın
- 3Yağlı kağıt üzerinde fazla yağı süzdürün, soğanı piyazlık doğrayın.
- 4Pınar yoğurdu ezilmiş sarımsak ile karıştırın.
- 5Kabakları soğan ve buğdayla karıştırıp tuzunu ekleyin. Servis tabağına aktarın
- 6Pınar yoğurtlu sosu dökün. İnce doğranmış dereotunu serpin ve servis edin.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kuru Bakliyatlar ve Sebzeler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

