Tarif

Beşamel Sos

<p>Mutfağınızda yeni bir tat</p>
15 Dakika
4-6 Kişilik
Soslar
Tencere
Paylaş
  • 296
  • 0
  • Kaydet

Beşamel Sos Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 g. Pınar Tereyağı
120 g. Pınar Süt
12 g. un
75 g. Pınar ekşi krema
Pınar
1-2 g. tuz

Beşamel Sos Nasıl Yapılır?

  • Tereyağı ve unu pembeleşene kadar kavurun.
  • Sonra sütü çok yavaş bir şekilde içine ince ince akıtarak ilave edin.
  • Tuzunu ekleyin iyice kıvam alınca ateşten alın kremayı ekleyip karıştırıp geri ateşe koyun 1-2 dk karıştırıp tekrar ocaktan alıp sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Soslar

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Panna Cotta
15 Dakika
2-4 Kişilik
302 Görüntüleme
Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Ekşi Kremali Avokado Dip Sos
15 Dakika
2-4 Kişilik
400 Görüntüleme
Bol Acılı Dip Sos
15 Dakika
2-4 Kişilik
348 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.