IV. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı Türk ve dünya gastronomisini buluşturdu
21.11.2018
IV.Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı 17 Kasım Cumartesi günü Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşti.

Tüm organizasyonu Sözen Group’un üstlendiği; Türk ve dünya gastronomisi arasında köprü kurmayı kendine misyon edinen konferans, dünyanın dört bir yanından dünyaca ünlü şeflerin “Yaratıcılık” üzerine paylaşımları ile Türk gastronomi sektörüne damgasını vurdu.

Gastronomi profesyonellerinin ve lezzet tutkunlarının ağırladığı konferansta, bu yılki konuk şehirler olan Adana ve Mersin’den ise çeşitli lezzetler konuklara ikram edildi.

Dünyaca ünlü şeflerin ağırlandığı konferansta pek çok sektör profesyoneli ve firma yetkilisi bir araya gelme fırsatı buldu.

Pınar ve Kısık Ateş standında, Pınar Et açbitir, Pınar Süt protein süt, yoğurt ve kefir, Pınar Su sporcu ve meyveli fri tadımları ile lezzetli dakikalar yaşandı.


Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.

İzmir Arena'da gerçekleşen, yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile birlikte geride kaldı.

Ankara Chef Akademi'de Pınar'ın katkılarıyla düzenlenen mutfak, yemek, kültür ve gastronomiye dair şeyin konuşulduğu "Cheftalks", tüm hızı ile devam ediyor.