Tarif

Şeftali ve Vişneli Meybuz

<p>Sıcak yaz günleri için tercihiniz Şeftali ve Vişneli Meybuz tarifi neden olmasın?</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Dondurma ve Sorbeler
Dondurma
Paylaş
  • 398
  • 0
  • Kaydet

Şeftali ve Vişneli Meybuz Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet şeftali
300 g vişne
60 g bal
1 adet dondurma kalıbı

Şeftali ve Vişneli Meybuz Nasıl Yapılır?

  • 2 Adet şeftaliyi ve 30 g balı blender haznesine ekleyin.
  • Şeftali ve bal karışımınız püre haline gelene kadar blender'dan geçirin.
  • 300 g çekirdeği ayıklanmış vişne ve 30 g balı blender haznesine ekleyin.
  • Vişne ve bal karışımınızı püre haline gelene kadar blender'dan geçirin.
  • Püre kıvamındaki karışımlarınızı dilediğiniz şekilde dondurma kalıplarına aktarın.
  • Hazırladığınız meybuz karışımını 6 saat beklemek üzere buzluğa yerleştirin.
  • Buzluktan çıkardığınız meybuzlarınızı kısa bir süre sıcak suya tutarak kolayca kabından çıkarabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Dondurma ve Sorbeler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pratik Tahinli Dondurma Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
320 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Dondurmalı İrmik Helvası
30 Dakika
2-4 Kişilik
325 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Pratik Vanilyalı Dondurma
5 Dakika
1 Kişilik
325 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.