- Tarifler
- Dondurma ve Sorbeler
- Şeftali ve Vişneli Meybuz
Tarif
Şeftali ve Vişneli Meybuz
<p>Sıcak yaz günleri için tercihiniz Şeftali ve Vişneli Meybuz tarifi neden olmasın?</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Dondurma ve Sorbeler
Dondurma
Paylaş
- 398
- 0
- Kaydet
Şeftali ve Vişneli Meybuz Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet şeftali
300 g vişne
60 g bal
1 adet dondurma kalıbı
Şeftali ve Vişneli Meybuz Nasıl Yapılır?
- 12 Adet şeftaliyi ve 30 g balı blender haznesine ekleyin.
- 2Şeftali ve bal karışımınız püre haline gelene kadar blender'dan geçirin.
- 3300 g çekirdeği ayıklanmış vişne ve 30 g balı blender haznesine ekleyin.
- 4Vişne ve bal karışımınızı püre haline gelene kadar blender'dan geçirin.
- 5Püre kıvamındaki karışımlarınızı dilediğiniz şekilde dondurma kalıplarına aktarın.
- 6Hazırladığınız meybuz karışımını 6 saat beklemek üzere buzluğa yerleştirin.
- 7Buzluktan çıkardığınız meybuzlarınızı kısa bir süre sıcak suya tutarak kolayca kabından çıkarabilirsiniz.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Dondurma ve Sorbeler
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




