- Tarifler
- Soslar
- Ana Soslar
- Fesleğen Gazpacho
Tarif
Fesleğen Gazpacho
<p>Fesleğenin eşsiz tadı</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Ana Soslar
Soğuk

Paylaş
- 286
- 1
- Kaydet
Fesleğen Gazpacho Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
7 adet fesleğen
Fesleğen Gazpacho Nasıl Yapılır?
- 1Soğan, sarımsak, limon kabuğu, su ve şekeri kaynat.
- 2Ocaktan alıp soğut.
- 3buz ve fesleğen ilave et. (soğutup buz ilave temizlenmesinin sebebi fesleğenin rengini kaybetmemesi için)
- 4blenderdan geçir.
Fesleğen Gazpacho Püf Noktası
Fesleğenin rengini kaybetmemesi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Soslar
Hiç benzer tarif bulunamadı.
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
