Tarif

Ekşi Kremalı Sebze Sote

<p>Taze sebzeler ve ekşi krema eşliğinde benzersiz hafif bir lezzet.</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Diger
Haşlama
Ekşi Kremalı Sebze Sote
Paylaş
  • 324
  • 0
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Sebze Sote Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 g (1 kase) Pınar Ekşi Krema
Pınar
4 adet patates
1/2 kg taze fasulye
2 diş sarımsak
1-2 g kaya tuzu
10-12 g (1 yemek kaşığı) zeytinyağı

Ekşi Kremalı Sebze Sote Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri haşlamaya bırakın.
  • Bu esnada başka bir tencerede fasulyeleri 20 dakika haşlayın ve haşlama biter bitmez rengini kaybetmemesi için süzüp buzlu suda bekletin.
  • Sarımsakları ince ince kıyın.
  • Patatesler haşlandığı zaman dilediğiniz gibi doğrayın.
  • Bir tavaya zeytinyağı ve sarımsağı ekleyip fasulye ve patatesleri ilave edin.
  • Üzerine kaya tuzunu ekleyip yüksek ateşte 5 dakika soteleyin.
  • Servis tabağına aldığınız sebzelerin üzerine Pınar Ekşi Krema gezdirerek servis edin

Ekşi Kremalı Sebze Sote Püf Noktası

İsterseniz et yemeklerinin yanına tamamlayıcı olarak kullanacağınız sebzeleri havuç, brokoli, kereviz vs. ile de çeşitlendiredebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diger

Tatlı Patatesli Muffin
30 Dakika
6-8 Kişilik
286 Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
Ton Balıklı Panini
10 Dakika
2-4 Kişilik
310 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Ekşi Kremalı Taze Bakla
20 Dakika
2-4 Kişilik
369 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.