Tarif

Ekşi Kremalı Kurabiye

<p>Ekşi kremalı kurabiye tarifi ile çay saatlerinizi renklendirin!</p>
25 Dakika
10-12 Kişilik
Tatlılar
Fırın
Ekşi Kremalı Kurabiye
Paylaş
  • 264
  • 0
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Kurabiye Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
80 g yumuşatılmış Pınar Tereyağı
Pınar
50 g esmer şeker
100 g toz şeker
1 paket vanilya
1 adet yumurta
225 g un
20 g kakao
1 g (1/2 çay kaşığı) karbonat
1 g (1/2 çay kaşığı) kaya tuzu
130 g kırılmış çikolata parçaları
1 paket bonbon çikolata

Ekşi Kremalı Kurabiye Nasıl Yapılır?

  • Derin bir karıştırma kabında Pınar Tereyağı, Pınar Ekşi Krema ve şekerleri bir güzel çırpın.
  • Krema kıvamına gelince yumurtayı ekleyin.
  • Diğer tarafta un, kabartma tozu, kakao, vanilya ve tuzu karıştırın.
  • Hazır olan kuru malzemeyi ıslak malzeme ile karıştırın ve parça çikolataları ekleyin ama çok fazla yoğurmayın.
  • Küçük parçalar koparıp yassı şekiller verin ve üzerine renkli bonbon çikolatalar yerleştirin.
  • Hazır olan kurabiyeyi yağlı kağıt yerleştirdiğiniz tepsinin üzerine dizin.
  • 180 °C önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirip dinlendirip servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek ve Kurabiyeler

Hiç benzer tarif bulunamadı.

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.