Tarif

Egg Benedict

<p>Protein deposu bir atıştırmalık Egg Benedict tarifi.</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı
Kızartma
Egg Benedict
Paylaş
  • 359
  • 0
  • Kaydet

Egg Benedict Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
10 g (1 yemek kaşığı) Pınar Labne
Pınar
20 g (2 yemek kaşığı) sirke
1-2 g kaya tuzu
3-5 adet kiraz domates
1-2 adet frenk soğanı

Egg Benedict Nasıl Yapılır?

  • Derin bir tencerenin içine yarıya kadar su koyun.
  • Üzerine tuzu ve sirkeyi ekleyip kaynamaya bırakın.
  • Kaynamaya başlayınca bir çırpıcı yardımıyla hızlı bir şekilde çırpın ve çırpmayı durdurarak tam ortasına yumurtayı kırın.
  • Yumurta önce dağılsa bile daha sonra toplanacak ve pişmeye başlayacaktır.
  • Hangi kıvamda olmasını isterseniz elinizle kontrol edip o kadar pişirin.
  • Yumurta pişerken ekmeklerin arasına Pınar Labne’yi sürün.
  • Yumurtayı bir havlu kağıt üzerine alın.
  • Suyunu çekince ekmeğin üzerine yerleştirin.
  • Kiraz domates ve Frenk soğanı ile servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Meyveli Müsli
10 Dakika
2-4 Kişilik
322 Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Sahan Yumurta
10 Dakika
2-4 Kişilik
336 Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
Ekşi Kremalı Karaköy Poğaça
50 Dakika
8-10 Kişilik
325 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.