Paylaş
- 359
- 0
- Kaydet
Egg Benedict Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
20 g (2 yemek kaşığı) sirke
1-2 g kaya tuzu
3-5 adet kiraz domates
1-2 adet frenk soğanı
Egg Benedict Nasıl Yapılır?
- 1Derin bir tencerenin içine yarıya kadar su koyun.
- 2Üzerine tuzu ve sirkeyi ekleyip kaynamaya bırakın.
- 3Kaynamaya başlayınca bir çırpıcı yardımıyla hızlı bir şekilde çırpın ve çırpmayı durdurarak tam ortasına yumurtayı kırın.
- 4Yumurta önce dağılsa bile daha sonra toplanacak ve pişmeye başlayacaktır.
- 5Hangi kıvamda olmasını isterseniz elinizle kontrol edip o kadar pişirin.
- 6Yumurta pişerken ekmeklerin arasına Pınar Labne’yi sürün.
- 7Yumurtayı bir havlu kağıt üzerine alın.
- 8Suyunu çekince ekmeğin üzerine yerleştirin.
- 9Kiraz domates ve Frenk soğanı ile servis yapın.
Kısık Ateş
Moderator
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.




