Tarif

Defne yaprağı ve limon aromalı tuz

<p>Yaratıcı mutfaklara değişik tatlar:Yiyecekleri tatlandırmak ya da korumak için kullandığımız tuz sofralarımızın olmazsa olmazı... Kullandığınız tuzu çeşitli baharatlarla karıştırarak yemeklerinizde ya da salatalarınızda farklı bir tat yakalayabilirsiniz.</p>
5 Dakika
10-12 Kişilik
Diger
Pişirilmez
Defne yaprağı ve limon aromalı tuz
Paylaş
  • 319
  • 2
  • Kaydet

Defne yaprağı ve limon aromalı tuz Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1,5 adet limon
500 g deniz tuzu
4 dal biberiye
4 dal rezene
4 dal mercanköşk
4 dal taze kekik
1 adet kereviz yaprağı
3 adet defne yaprağı

Defne yaprağı ve limon aromalı tuz Nasıl Yapılır?

  • 1.5 adet limonun kabuğunu rendeleyip defne yaprakları ve 500 gr iri taneli deniz tuzu ile birlikte ince ve homojen bir karışım elde edene kadar rondodan geçirin.
  • Aynı miktarda tuzu 4 dal biberiye, 4 dal rezene, 4 dal mercanköşk, 4 dal kekik, bir tutam maydonoz 1 kereviz yaprağı ve limon otu ile birlikte rondodan geçirerek karışık otlu tuz da hazırlayabilirsiniz.

Defne yaprağı ve limon aromalı tuz Püf Noktası

Hazırladığınız tuzları küçük kavanozlara doldurup saklayabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Aç Gezenler
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Diger

Labneli Söğürme
20 Dakika
2-4 Kişilik
315 Görüntüleme
Yulaflı Cookies
20 Dakika
10-12 Kişilik
247 Görüntüleme
Keşkek
60 Dakika
6-8 Kişilik
260 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.