Tarif

Bazlamalı Trabzon Yağlısı

<p>Bazlamalı Trabzon Yağlısı için bazlama ekmeğinizin içini dikkatlice çıkarın. Ekmeğin içine Pınar rende kaşarınızı yerleştirip üzerine sadece yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın. Pişmeye yakın yumurtanın sarısını ortasına koyup birkaç dakika daha fırına sürün. Fırından çıkınca Bazlamalı Trabzon Yağlısının kenarlarına Pınar tereyağı sürerek servis edin.</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Pide
Fırın
Bazlamalı Trabzon Yağlısı
Paylaş
  • 298
  • 6
  • Kaydet

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1/2 paket Pınar Taze Kaşar
Pınar
1 adet bazlama ekmeği
1 adet yumurta
10 g Pınar Tereyağı
Pınar

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Nasıl Yapılır?

  • Bazlama ekmeğinin içini çıkarın.
  • Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
  • Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın.
  • 200 derece fırında pişirin.
  • Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup; birkaç dakika daha fırına sürün.
  • Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi

Hiç benzer tarif bulunamadı.

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.