Tarif
Bazlamalı Trabzon Yağlısı
<p>Bazlamalı Trabzon Yağlısı için bazlama ekmeğinizin içini dikkatlice çıkarın. Ekmeğin içine Pınar rende kaşarınızı yerleştirip üzerine sadece yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın. Pişmeye yakın yumurtanın sarısını ortasına koyup birkaç dakika daha fırına sürün. Fırından çıkınca Bazlamalı Trabzon Yağlısının kenarlarına Pınar tereyağı sürerek servis edin.</p>
20 Dakika
2-4 Kişilik
Pide
Fırın

Paylaş
- 298
- 6
- Kaydet
Bazlamalı Trabzon Yağlısı Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Bazlamalı Trabzon Yağlısı Nasıl Yapılır?
- 1Bazlama ekmeğinin içini çıkarın.
- 2Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
- 3Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın.
- 4200 derece fırında pişirin.
- 5Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup; birkaç dakika daha fırına sürün.
- 6Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün.
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Hamur İşi
Hiç benzer tarif bulunamadı.
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
