Tarif

Anadolu Cacığı

<p>Şef Eyüp Kemal Sevinç tarifi ile Anadolu Cacığı</p>
15 Dakika
2-4 Kişilik
Soğuk
Soğuk
Paylaş
  • 389
  • 5
  • Kaydet

Anadolu Cacığı Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g Pınar Doğal Yoğurt
Pınar
95 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
3 adet salatalık
1 gr taze nane
8 dal Soğuk Su
1 diş sarımsak (ince kıyılmış)
10 g tuz
3-4 g sumak
5 ml zeytinyağı

Anadolu Cacığı Nasıl Yapılır?

  • Karıştırma kabına yoğurdu ve ekşi kremayı koyup iyice karıştırın.
  • Karıştırdıktan sonra salatalıkları rendeleyin.
  • Sarımsakları da ezerek içerisine koyun.
  • Naneleri ince ince kıyıp diğer malzemelerile güzelce karıştırın.
  • Son olarak tuz, sumak ve su ekleyerek iyice karıştırın.
  • Kaselere aldıktan sonra üzerlerine 1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirip sumakla süsleyin.
  • Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer İçecekler

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator
Soğuk Granül Kahve
5 Dakika
1 Kişilik
568 Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.