Şef Usulü

Ramin Nuriyev’den İp Uçları

Kısık Ateş iş birliği ile Okan Üniversitesi’nde ağırladığımız Zeferan Restaurant şefi Ramin Nuriyev'den ipuçları

Ramin Nuriyev’den İp Uçları
Paylaş
  • 674
  • 9
  • Kaydet

Kısık Ateş iş birliği ile Okan Üniversitesi’nde ağırladığımız Zeferan Restaurant şefi Ramin Nuriyev, gastronomi dünyasında nasıl çalıştıklarından ve sektörün geleceği için Kısık Ateş’in öneminden söz ediyor.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator

Yorumlar (2)

Ecem Pehlivan
· 21.01.2019

test

Büşra Şengönül
· 09.03.2020

test

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri-101

Yemek pişirme gıdaların genellikle ısı ile veya bazen ısı kullanmadan, fiziksel veya kimyasal yapılarının değiştirilerek tüketime sunulduğu bir sanat, bilim, teknoloji veya zanaat olarak tanımlanabilir.

448 Görüntüleme
Hamur Nasıl Kabarır?

Öncelikle hamura geçmeden mayadan bahsetmek isterim. Mayalar tek hücreli mantarlardır. Gıda sektöründe ekmek, peynir ve

350 Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Yaşar Birleşik Pazarlama- Ürün Geliştirme Birimi Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin Terbiye Edilmesi Ne Demektir?Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürlerarası farklı uygulanan bir

466 Görüntüleme