- Şef Usulü
- Ramin Nuriyev’den İp Uçları
Ramin Nuriyev’den İp Uçları
Kısık Ateş iş birliği ile Okan Üniversitesi’nde ağırladığımız Zeferan Restaurant şefi Ramin Nuriyev'den ipuçları
17.07.2018
- 674
- 9
- Kaydet
Kısık Ateş iş birliği ile Okan Üniversitesi’nde ağırladığımız Zeferan Restaurant şefi Ramin Nuriyev, gastronomi dünyasında nasıl çalıştıklarından ve sektörün geleceği için Kısık Ateş’in öneminden söz ediyor.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Yemek Pişirme Teknikleri-101
27 Ocak 2018Yemek pişirme gıdaların genellikle ısı ile veya bazen ısı kullanmadan, fiziksel veya kimyasal yapılarının değiştirilerek tüketime sunulduğu bir sanat, bilim, teknoloji veya zanaat olarak tanımlanabilir.

Hamur Nasıl Kabarır?
08 Mart 2018Öncelikle hamura geçmeden mayadan bahsetmek isterim. Mayalar tek hücreli mantarlardır. Gıda sektöründe ekmek, peynir ve

Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin Terbiye Edilmesi Ne Demektir?Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürlerarası farklı uygulanan bir