Kâğıt ve tava kebabı yapıyor. İkisinin de içi aynı, kuzunun döş etini but eti ile karıştırıp ince gözde makineden çekiyor.
Çıkmadığı TV programı kalmadıktan sonra çok ünlü bir yer olmuş. Kâğıt ve tava kebabı yapıyor. İkisinin de içi aynı, kuzunun döş etini but eti ile karıştı-rıp ince gözde makineden çekiyor. Diğer yanda sarımsak, soğan, maydanoz ve biberi zırhta çekip ete karıştırıyor. Tuz, karabiber ve kırmızı biber ekliyor.
Alüminyum tavaya kâğıdın üstüne serdiği kâğıt kebabı, kâğıtsız serip domates sosu eklediği tava kebabı oluyor. Yaptığı kebabı yandaki fırıncı komşusunda pişirtip servis ediyor.
Gerçekten enfesti, muhakkak gidilmeli. Lakin Kilisli olduğum için Kilis tavası da benzer bir tarif. Tek farkı, etin de zırhtan geçmesi. Benim kişisel fikrim Kilis’teki tavanın bir tık daha lezzetli olduğu.
Adres: Uzun Çarşı Caddesi No:154 Antakya/Hatay
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.