Blog

İlkay Gök Kısık Ateş ile Gastronomi Dünyasında Oluşan Fırsatları Anlatıyor

Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı İlkay Gök ile gastronomi adına kısa bir sohbet.

İlkay Gök Kısık Ateş ile Gastronomi Dünyasında Oluşan Fırsatları Anlatıyor
Paylaş
  • 382
  • 2
  • Kaydet

Okan Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı İlkay Gök ile Kısık Ateş ve gastronomi adına kısa bir sohbet...

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderator

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5 TL’nin Altında Yiyebileceğiniz En Gastronomik 5 Yemek

bakla ve nohut humusSürekli yemek yemek için seyahat ediyorum hem de hiç durmadan…elimde bir bilet

2B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Afrika'ya Giriş Yahut Zanzibar

AFRİKA’ya giriş yahut ZANZİBARBir Afrika'lının altınlarını çalabilirisin, toprağını alabilirsin, onu satabilirsin lakin, Mutluluğunu, gülümsemesini, samimiyetini

668 Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Anadolu’nun En İyi Lokantaları

Dıngıllıgül Lokantası / Iğdır Karakoyunlu17 yıllık bir doğu lokantası, sahibesi Leyla hanım da bence eşi

523 Görüntüleme