Blog

Dijital menünün önemi

Dijital menünün önemiGünümüzün en etkili ve en hızlı tanıtım araçlarından birisi şüphesiz sosyal medya.

Dijital menünün önemi
Paylaş
  • 237
  • 6
  • Kaydet

Dijital menünün önemi

Günümüzün en etkili ve en hızlı tanıtım araçlarından birisi şüphesiz sosyal medya. Restoranların basılı menülerinin yanı sıra dijital menülerini de oluşturmaları, artık bir zorunluluk. Menülerini dijital ortamda müşterilerine sunmak, müşteri siparişlerini yine dijital ortamda almak, ürünlerinizi içeren menüleri yüksek kaliteli fotoğrafları fiyatları ve açıklamalarıyla birlikte, iPhone , iPad ve tüm android tabanlı telefon ve tabletlerde paylaşmalısınız. Bu imkan restoranınızda hiç gelmeyen müşterilerin. Sizin menünüz ve restoranınız hakkında bilgi sahibi olmaları demektir. Ayrıca menülerinizi dijital olarak sunmanızın yanında mekanınızla ilgili video, fotoğraf, bilgi, adres, telefon ve konum bilgilerinizi insanlara ulaştırmanıza ve müşteri yorumları, önerileri gibi geri bildirim almanıza da olanak sağlar. Müşterilerinizin marka işletme bağlılığını ve beğenisini arttırmanın yanında kârlılığı da arttırır. Restoranın müşterilere dönük yüzünü ortaya çıkararak kullanıcı anketleri gibi kapsamlı analize fırsat veren karar destek mekanizmalarıyla doğru müşterileri hedefleyebilir, düşük maliyetlerle müşteri sayısını arttırmayı ve Pazar payınızı genişletmeyi sağlayabilirsiniz.

Dijital menünün restoranınızda faydaları :

-Yüksek çözünürlüğe sahip görseller ve zengin içerik ile müşterilerin satın alma oranları artırılabilir
-Çoklu lisan desteği sayesinde müşterileriniz menüyü kendi dillerinde görüntüleyebilir
-Müşterileriniz beklemek zorunda kalmadan siparişini verebilir
-Tüm e- menüleri anlık olarak güncellemenizi sağlayabilir
-Mevsimlik dönemlik ürün ekleme çıkarma ve favori ürünlerinizi ayrı kategoride tanıta bilir
-E-menü sosyal medya hesapları ile entegre edilerek müşterilerin sosyal medya hesaplarında -görüşlerini paylaşması ve işletmenizin görünürlüğünün artmasını sağlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5 TL’nin Altında Yiyebileceğiniz En Gastronomik 5 Yemek

bakla ve nohut humusSürekli yemek yemek için seyahat ediyorum hem de hiç durmadan…elimde bir bilet

2B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Afrika'ya Giriş Yahut Zanzibar

AFRİKA’ya giriş yahut ZANZİBARBir Afrika'lının altınlarını çalabilirisin, toprağını alabilirsin, onu satabilirsin lakin, Mutluluğunu, gülümsemesini, samimiyetini

668 Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Anadolu’nun En İyi Lokantaları

Dıngıllıgül Lokantası / Iğdır Karakoyunlu17 yıllık bir doğu lokantası, sahibesi Leyla hanım da bence eşi

523 Görüntüleme